Բնական ֆերմենտացված կվասը ավանդական զովացուցիչ ըմպելիք է, որը սիրված է շատերիս կողմից:
Այնուամենայնիվ, դրա արտադրության տեխնոլոգիան աշխատատար է և պահանջում է 24-ից 32 ժամ աշխատանքային ժամանակ:
Մեր բնական խտանյութը կօգնի նվազեցնել արտադրական, հումքի և էներգիայի ծախսերը կվասի արտադրության ժամանակ:
Այն նվազեցնում է խմորման ժամանակը մինչև 12 ժամ՝ միաժամանակ թույլ տալով դասական կվասը արտադրել ըստ ԳՕՍՏ-ի:
Դոզավորում՝ 10կգ 1000լ պատրաստի ըմպելիքի համար;